Laura's HI Design huis en interieur interieurontwerp kleuradvies lichtplan exterieur interieurontwerp design bouwkundig bouwtekening Laura

Over mij

Wat ontzettend leuk dat je nieuwsgierig bent wie het gezicht achter Laura´s HI Design is.

Wie zit er achter Laura´s HI Design?

Hi, ik Laura Jelgerhuis-Bomas ben het gezicht achter Laura’s HI Design. Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie kinderen en een zwarte labrador. Van oorsprong komen wij alle twee uit Friesland en heel heel lang geleden(meer dan 15 jaar) zijn wij in Noord-Holland gaan wonen in de regio West-Friesland. Vanwege werk zijn wij hier naar toe getrokken. Ik heb hier 14,5 jaar gewerkt als bouwkundig tekenaar onder een werkgever en heb met name vrijstaande woningen voor particuliere opdrachtgevers getekend en uitgewerkt. Het tekenwerk vind ik nog steeds leuk om te doen maar ik miste wel de creativiteit. En daarom ben ik een opleiding gaan volgen bij NIA(Nederlandse Interieur Academie) om interieurontwerper te worden. Na het behalen van mijn diploma kwam natuurlijk de vraag: En wat nu?

Vroeger thuis mocht ik helaas niet alles(kleur en meubels) bepalen in mijn kamer maar toen ik op mijzelf ging wonen ging ik dan ook los. Er kwamen baby blauwe binnendeuren waarvan er uiteindelijk ook een knal oranje werd. In de slaapkamer een bloed rode wand en donker blauwe velours gordijnen. Eindelijk kon ik doen wat ik wilde. Toen wij onze woning kochten hebben we het dan ook helemaal aangepakt zowel bouwkundig als het interieur. Zo heb ik dan ook niet alleen de theoretische kennis van bouwkunde maar weet ik ook wat het is om het uit te voeren. Iedere kamer kreeg zijn eigen kleur. In eerste instantie kreeg de woonkamer een vrij neutrale kleur maar inmiddels hebben al heel wat kleuren de revue gepasseerd want uitproberen blijft zo leuk.( Denkt mijn man soms anders over 😉 ) Momenteel zijn we weer bezig in huis en pakken we alles van boven naar beneden aan. Ook heb ik een kastenwand in onze woonkamer zelf ontworpen en gemaakt. Het bureaublad van onze dochter komt ook van mijn hand. En nu staan er een paar planken klaar voor een wandmeubel voor in het toilet. Naast het te ontwerpen, het technisch uit te werken kan ik het ook maken omdat ik dat in ons huis zelf of samen met mijn man doe.

Om dan nu op de vraag terug te komen: En wat nu? Ik heb de sprong gewaagd om voor mijzelf te beginnen en ik moet eerlijk zeggen dat vind ik best spannend. Maar ik ben er van overtuigd dat beide expertises net het beetje extra geven waar men naar op zoek is. Hiernaast wil ik dat gezien de huidige woningmarkt mensen toch zo optimaal van hun woning kunnen genieten. Misschien is er financieel gezien geen mogelijkheid om een andere woning te kopen. Maar wel budget om jouw woning te vergroten door een aan-, op of uitbouw te plaatsen en mogelijk meteen te verduurzamen. Of je interieur aan te pakken zodat jouw woning ook weer naar wens is. Graag wil ik je daarbij helpen, ik luister naar jouw wensen, vertaal dat naar een mooi en praktisch plan zodat het in praktijk uitgevoerd kan worden. Zo maken we van jouw huis weer een warm thuis. Eentje waar je na een drukke dag graag thuis komt en je graag je familie en vrienden uitnodigt. Of het nu gaat om de bouwkundige tekeningen of bouwkundig advies, een interieur advies, kleuradvies, een lichtplan of een combinatie van dat alles, ik luister graag naar jouw wensen en begeleidt jou naar een fijn en warm (t)huis.  Samen maken we je wereld nog mooier! En dat is Laura’s HI Design geworden.

Shopping Cart