Alles onder een dak bij Laura's HI Design

Bouwkundig

Wil je bouwkundig advies of graag bouwkundige tekeningen voor een aanbouw, uitbouw, opbouw of bijgebouw, dan ben je bij Laura's HI Design op de juiste plek. Ook het maken van bouwkundige tekeningen en het aanvragen van de vergunning voor je nieuw te bouwen woning kan ik voor je regelen. Heb je interesse? Maak eens een vrijblijvende afspraak om te kijken of de klik er is tussen ons.
Laura's HI Design opbouw bouwadvies bouwtekening hout goot dak aanbouw verbouw

Verbouw huidige woning

Is de plek waar je nu woont geweldig maar wordt jouw woning of een ruimte in jouw woning te klein en wil je gaan voor een aan-, uit of opbouw dan kan ik je helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring verzorg ik tot in detail de juiste tekeningen met eventueel de benodigde vergunningsaanvragen. Tevens kan ik je voorzien van bouwkundig advies. En met al die stukken kan je naar een aannemer gaan om het plan te laten uitvoeren.

Bijgebouw bij je huidige woning

Is jouw woning nog naar wens maar jouw kavel zo groot dat je wel een bijgebouw op jouw erf erbij wilt? Geen probleem, ook hier kan ik je mee helpen. Wordt het een garage, een werkplek of misschien een kleine woonunit zodat je dichtbij huis jouw mantelzorg taken kan uitoefenen. Ik denk graag met je mee en adviseer op maat met bijvoorbeeld tekeningen en vergunningsaanvragen. Waarmee je daarna naar een aannemer opzoek kan zodat jullie droom werkelijkheid wordt.
Laura's HI Design garage hout deurkozijn raamkozijn bouwpakket
Laura's HI Design bouwkundigadvies bouwtekeningen interieuradvies interieurontwerp bouwkundig ontwerp lichtplan kleuradvies schetsen

Bouwkundig advies

Ben je al bezig met een plan voor jouw verbouw, bijgebouw of nieuwbouw maar twijfel je toch? Geen probleem, ik kijk graag met je mee zodat we samen de twijfel te lijf gaan. Na mijn advies kun je met een frisse blik weer verder met jouw verbouw- of nieuwbouwplannen.

Nieuwbouw woning

Heb jij een kavel en ben je op zoek naar het juiste adres voor de tekeningen en vergunningsaanvraag voor jouw nieuw te bouwen woning? Graag help ik je verder. In de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in het bouwkundig tekenen ben je hier op de juiste plek voor de ontwerp-, bouwkundige tekeningen en de vergunning aanvraag voor de nieuw te bouwen woning.
Laura's HI Design interieurontwerp interieuradvies kleuradvies lichtplan bouwkundigadvies bouwtekening technisch tekening opbouw aanbouw verbouw details gevels plattegrond

Anderen gingen je voor...

"Omdat het schuurtje in onze achtertuin qua ruimte niet voldeed wilden wij een garage neerzetten. Aan Laura heb ik gevraagd om de vergunning aan te vragen en de technische tekeningen te maken voor de gemeente. Door haar kunde en inzicht hebben wij de ruimte in de tuin kunnen maximaliseren binnen het budget waarbij Laura rekening hield met meerdere facetten. Laura haar begeleiding tijdens dit project heb ik als erg prettig ervaren."
Reinder
"Snel en vakkundig advies ivm onze aanbouw. Snel gevraagde tekeningen geleverd en zo nodig direct aangepast naar de wensen van de gemeente. Zeer tevreden."
Remco en Shelley
Shopping Cart