Alles onder een dak bij Laura's HI Design

Interieur

Wil je voor jouw woning, een ruimte in jouw woning of voor jouw werkplek een interieuradvies of een volledig interieurontwerp dan ben je hier op de juiste plek. Samen maken we voor jouw een functionele werkplek of van jouw huis weer een warm thuis.
Laura's HI Design Interieuradvies en ontwerp kleuradvies materiaaladvies bouwkundig advies bouwtekening behang wit blauw groen paars roze groen mint vloerkleed bed lade dakkapel wand

Interieur advies en/of ontwerp

Hoe staat jouw interieur erbij? Ben je er nog tevreden over en voelt jouw huis nog als een warm thuis? Nee, voelt hij niet meer als die ene warme jas? Dan ben je bij Laura's HI Design aan het juiste adres. Ik help je graag naar een interieur waar je je weer helemaal thuis voelt. Dat kan door alleen een interieuradvies te geven met tips en tops over wat je zou kunnen veranderen waardoor het interieur weer een geheel wordt.
De andere mogelijkheid is om een interieuradvies en ontwerp op maat te maken van de gewenste ruimte of de woning. Dan hoor ik graag wat jouw eisen en wensen zijn en verwerk deze in een interieurplan.
Vervolgens werk ik het interieurplan uit in een moodboard, ontwerptekeningen en eventueel een meubel-, kleuren- en materialenplan. Wanneer je tevreden bent en je plan naar wens is, kunnen we samen kijken hoe het plan uitgevoerd kan worden zodat we samen van jouw huis een warm thuis maken. Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden en wensen voor jouw interieur.
Laura's HI Design interieurontwerp interieuradvies kleuradvies ledikant babykamer kinderkamer bosdieren hert vos konijn groen wit grijs bruin tekening behang textiellook gordijnen beer
Laura's HI Design interieurontwerp interieuradvies kleuradvies wandaanzichten doorsnede slaapkamer woonkamer keuken eetkamer meubels blauw groen hout bruin wit kleur tekening
Laura's HI Design interieurontwerp interieuradvies kleuradvies petrol blauw oker geel wit creme behang schilderij plant groen bloem

Anderen gingen je voor...

"We zijn ontzettend blij het werk van Laura's HI Design. Zij heeft ontzettend goed geluisterd naar onze wensen voor de verbouwing van de woonkamer en keuken, en heeft hier met haar prachtige handgemaakte tekeningen een mooi en licht geheel van gemaakt. Voorkeuren van beide partijen (mij en mijn man) komen terug in het interieur en het is toekomstgericht. Haar creatieve ideeën zoals het leggen van een diagonale vloer die zowel de breedte als de lengte van de ruimte benadrukt maken het helemaal af. We hebben erg veel zin om aan de slag te gaan met de daadwerkelijke verbouwing!"
Anton en Renske
"Laura bij deze sturen wij je een review voor ons project( de slaap- en woonkamer) dat je hebt gedaan. Wij hebben een blauwe bank dus deze kleur is ook door gevoerd op de muren en in de ronde cirkels op de champion kleurige muur. Dit zouden wij zelf nooit bedacht hebben. Het wandkleed was ook een idee van jou. Het kleed hangt ook op een lichtblauwe muur wat een mooi effect geeft als het licht er op schijnt. Het bezoek wat bij ons komt vinden de ronde cirkels en het kleed een leuke combinatie en wij zijn er ook heel te vrede mee."
Henk en Corrie
"Laura heeft onze woonkamer in een handomdraai weten te transformeren naar een logische indeling die meer warmte en harmonie uitstraalt. Sindsdien maken we meer gebruik van de woonkamer dan de keuken. Familie en vrienden die bij ons op bezoek komen geven aan dat de woonkamer gezelliger is geworden! Laura's HI design betekent voor ons op een professionele, leuke, gemoedelijke manier deskundig interieuradvies. Wat bijdraagt aan nòg meer woonplezier!"
Ruben en Lian
Shopping Cart