Alles onder een dak bij Laura's HI Design

Kleur

Wat is er zo belangrijk aan de juiste kleur toe te passen in of op jouw werkplek of woning? Kleur doet een heleboel met je. De ene kleurreeks geeft je rust en de andere geeft je juist energie. Maar ook heb je warme en koude kleuren. Daarom is het zo belangrijk om de juiste kleur te kiezen voor de functie van de ruimte zodat je een fijne plek voor jezelf creëert. Heb jij zin in een nieuwe kleur in je leven druk dan op de button hieronder om een afspraak voor een kleuradvies op maat te maken.
Laura's HI Design kleurwaaier NCS kleuren kleur blauw groen rood roze geel groen paars zwart wit bruin

Kleuradvies

Zijn de kleuren in jouw woning niet meer naar wens of zou je graag een andere kleur willen toepassen maar vind je dat toch te spannend? Misschien kom je er niet uit welke kleur het moet worden? Graag hoor ik wat jouw wensen zijn en dan ga ik kijken wat voor jouw en je ruimte de meest geschikte kleur of kleuren zijn om tot een mooi kleurpalet te komen. Naast de kleuren in je interieur bied ik ook een kleuradvies aan voor het buitenschilderwerk zoals buitenkozijn en of jouw tuinhuis/garage. Ben je enthousiast geworden en heb je zin of word het tijd voor een nieuwe kleur in of op jouw woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat we samen dat beetje extra kleur kunnen geven aan jouw leven.
Laura's HI Design kleur eethoek project kleuradvies appartement interieurontwerp Blauw beige eettafel stoelen hout wand
Buitenschilderwerk kleur kozijnen schilderwerk buiten kleuradvies grijs wit
Laura's HI Design kleur interieurontwerp kleuradvies lichtplan wandlamp plafondlamp bruin goud blauw groen mickey minnie bed

Anderen gingen je voor...

"Wij hebben kleur advies gehad van laura's hi design. We wouden graag van de bruine kleur af op de deuren en ramen maar niet van de kleur van de kozijnen. Door het contact met laura's hi design zijn we gekomen op deze kleuren grijs ral 7004 en ral 9001. Wij vinden het een super resultaat het is echt opgefrist."
Teun en Wieke
"Laura, Ik wil je een review sturen, omdat je ons huis als een van je eerste projecten een makeover hebt gegeven voor het budget wat bij ons paste. Het resultaat was er eentje die ik nooit zelf had kunnen bedenken. We krijgen complimenten over de kleuren in het interieur. Het ontbrak mij en mijn echtgenoot aan durf om kleur te gebruiken. Het geheel oogt warm, omarmt en is eigentijds."
Tjitske
"Laura bij deze sturen wij je een review voor ons project( de slaap- en woonkamer) dat je hebt gedaan. Wij hebben een blauwe bank dus deze kleur is ook door gevoerd op de muren en in de ronde cirkels op de champion kleurige muur. Dit zouden wij zelf nooit bedacht hebben. Het wandkleed was ook een idee van jou. Het kleed hangt ook op een lichtblauwe muur wat een mooi effect geeft als het licht er op schijnt. Het bezoek wat bij ons komt vinden de ronde cirkels en het kleed een leuke combinatie en wij zijn er ook heel te vrede mee."
Henk en Corrie
Shopping Cart